Super svjetiljka za prekrasan ugođaj u dnevnoj ili dječjoj sobi ili na noćnom ormariću.
Personaliziranom LED svjetiljkom svojoj djeci, prijateljima ili voljenoj osobi možete kupiti dar koji je još originalniji od svih ostalih. Dizajn, izgled, personalizacija i značajke svjetiljki daju prekrasne kvalitete.
Svaka noćna svjetiljka ima USB kabel od 1 m s kontrolerom koji vam omogućuje da s pomoću daljinskog upravljača odaberete različite RGB boje, efekte i razine svjetline.
Led oblak personalizirane svjetiljke dizajnirane kako bi u svakoj prostoriji u vašem domu stvorile ugođaj. Možete birati između “mekog” ugodnog svjetla ili mnogo intenzivnije palete boja, svjetla savršenog za opuštanje ili zabavnog zidnog/stolnog ukrasa. Idealna je kao noćna svjetiljka, stolna svjetiljka ili jednostavno kao ukras za vašu sobu. Ovu ukrasnu svjetiljku možete upotrijebiti i u dječjoj sobi kao noćnu lampu za djecu. Uz njezino toplo svjetlo djeci će biti ugodnije zaspati. Svjetiljku možete i objesiti na zid. Noćna svjetiljka također je vrlo korisna za vidljivost noću. Svjetiljka je savršen dar za Božić, Valentinovo, rođendane, zabave, vjenčanja, godišnjice, svadbe, voljene osobe, djecu, dječje spavaće sobe, dnevne sobe, sobe za bebu. Svjetiljka će dati potpuno drugačiji ugođaj vašoj biblioteci, radnom stolu, spavaćoj sobi, stoliću za televizor, ukratko – gdje god je odlučite staviti.
Ova posebna svjetiljka svojim će dekorativnim efektom privući svačiju pažnju i danju i noću. Ovu vrlo dekorativnu svjetiljku dojmljivog izgleda možete upotrijebiti za ukrašavanje doma, ureda ili kao noćnu svjetiljku uz krevet.